Info Bestill hekkplanter nå og velg selv leveringsuke.

Kjapp levering
Vekstgaranti
Kort eller fakturabetaling
Telefon: 6779 3087
Kontakt oss her
Filter
Alperose 'Percy Wiseman'
Leveringshøyde / pottestørrelse: 30- 40cm C5 ltr - P23
Relativt kraftigvoksende sort med blankt bladverk. En flerfarget blomst i lyserosa med gult. Uten tvil en spesiell blomsterfarge. Den liker humusrik, porøs og godt drenert jord med jevn fuktighet og lav pH (4,5-6,0). Den bør ikke plantes dypt, og ved næringsmangel kan fullgjødsel eller organisk gjødsel brukes. Den kan beskjæres om nødvendig.

Alperose 'Polaris'
Leveringshøyde / pottestørrelse: 25- 30cm C5 ltr - P23
En bred og lav vekst med godt bladverk. Blomsterknoppene har en kraftig rosa farge, og en åpen blomst i sart rosa. En av de best egnede sortene for innlandet. Den liker humusrik, porøs og godt drenert jord med jevn fuktighet og lav pH (4,5-6,0). Den bør ikke plantes dypt, og ved næringsmangel kan fullgjødsel eller organisk gjødsel brukes. Den kan beskjæres om nødvendig.

Kun 10 klar for levering
Alperose 'Silberwolke'
Leveringshøyde / pottestørrelse: 40- 50cm C7.5 ltr - P26
En rododendron med god vekst og godt bladverk. De svakt rosa blomstene som blekner til hvitt. Det er en vakker bladplante, som blir enda vakrere når den blomstrer. Den liker humusrik, porøs og godt drenert jord med jevn fuktighet og lav pH (4,5-6,0). Den bør ikke plantes dypt, og ved næringsmangel kan fullgjødsel eller organisk gjødsel brukes. Den kan beskjæres om nødvendig.